Alle Babynamen

Je bent nu hier: Home > Gratis baby spullen

 

Gratis baby spullen

AlleBabynamen.nl heeft i.s.m. de gratis babyspullen pagina voor haar bezoekers op deze pagina's alle gratis baby spullen verzameld. Een goed voorbeeld hiervan is de de gratis babydoos.

Naast gratis baby spullen is hier ook te zien op welke producten aanstaande ouders bijvoorbeeld veel korting krijgen. Producten die erg handig zijn gedurende de zwangerschap, maar ook na de geboorte.

Nog meer gratis babyspullen? Klik dan snel hier!
 

Gratis baby spullen t.w.v. meer dan 1.000 Euro

Nog meer gratis babyspullen? Klik dan snel hier!

Kinderen zijn het mooiste wat er is, maar helaas brengen ze ook veel kosten met zich mee. Via onderstaand '10 stappenplan' kan je vaak veel leuke dingen gratis aanvragen of winnen. Dus, waar wacht je nog op!?

Stap 1 - Gratis babydoos t.w.v. 45 EuroStap 2 - Gratis kadoos t.w.v. 65 Euro

Ben je zwanger? Vraag hier gratis fantastische kadoos aan

Stap 3 - Win een jaar lang gratis luiers t.w.v. ruim 300 Euro!

Wij hebben maar liefst 2.500 luiers klaarliggen! Ben jij in verwachting of heb je een kindje? Doe dan snel mee en maak kans op deze prijs. Wij passen de maten van de luiers aan, aan de maat van jouw kindje. Let op, deelnemen voor het kindje van iemand anders mag ook!

Klik hier om te winnen

Stap 4 - Win een babypakket t.w.v. 450 Euro!

Voeding, luiers en kleding…een kleintje kost veel geld! Daarom geven wij een babypakket weg, gevuld met leuke, handige en lieve babyproducten. Het pakket bevat producten van o.a. Nijntje, Noppies, Lief!, Switsal en Pampers. Ga jij voor het jongens-, meisjes- of neutrale pakket? Doe nu mee voor jezelf, of iemand anders, en maak meteen kans op het babypakket t.w.v. €450,-.

Klik hier om te winnen

Stap 5 - Win €450 aan shoptegoed bij C&A!

Door je eenvoudig aan te melden voor de nieuwsbrief maak je kans op €450 aan shoptegoed. 2e prijs is €200 en 3e prijs is €100 shoptegoed. Bovendien ontvangt iedere aanmelding 15% korting middels een unieke kortingscode (eenmalig te gebruiken). Altijd prijs dus!

Schrijf je gratis in

Stap 6 - Gratis Why’s Zwangeragenda!

De unieke Why’s zwangeragenda bevat 144 pagina’s met informatie over gezonde voeding, opmerkelijke weetjes, de ontwikkeling van je baby, tips, nuttige adressen, recepten en veel ruimte voor notities en kan gratis online worden besteld voor/door iedereen die zwanger is. Je bestelt ‘m helemaal gratis op www.zwangeragenda.nl.

Zwangeragenda 468x60

Stap 7 - Win gratis babyvoeding t.w.v. 200 Euro!

Een kleintje kost veel geld, maar toch wil je altijd het aller beste voor je kleintje. Wij begrijpen dat en daarom geven wij een compleet babyvoedingspakket weg ter waarde van maar liefst €200,-. Schrijf je gratis in

Stap 8 - Mamaplaats zoekt winnaars !

Mamaplaats is dé blogsite voor en door moeders. Wekelijks worden er nieuwe mooie winacties gestart met hele mooie prijzen uiteenlopend van kinderwagens, dagjes weg, speelgoedpakketten, waardecheques en meer! Om kans te maken op prijzen dien je een account te hebben, meld je nu aan bij Mamaplaats.nl en maak kans op mooie prijzen!

Mamaplaats zoekt winnaars

Stap 9 - 50 gratis foto's van jouw baby !
De laatste stap met nog veel meer GRATIS babyspullen!

Nog meer gratis babyspullen? Klik dan snel hier!

Mijn babynamen

Ga met je muis over een babynaam en klik op het plusje om een naam toe te voegen aan Mijn Babynamen. Deze kan je dan later uitprinten of e-mailen.

Bekijk al Mijn babynamen

Populaire Babynamen

Top 5 jongensnamen
 1. Tim
 2. Lucas
 3. Thomas
 4. Ruben
 5. Thijs
Top 5 meisjesnamen
 1. Sophie
 2. Julia
 3. Emma
 4. Lieke
 5. Lotte

Bekijk de hele babynamen top 10

Babynamen Tips

Hieronder vind je diverse handige tips voor het kiezen van een babynaam:

 1. Het vinden van een babynaam kan even duren. Begin dus op tijd.
 2. Kies een babynaam op basis van bijvoorbeeld geloof of emotionele redenen.
 3. Denk aan de uitspraak en de spelling.
 4. Let op met initialen; deze kunnen tot rare afkortingen leiden.
 5. Gaan de voornaam en achternaam samen?
 6. Voorkom kinderachtige namen.