Home 5 Baby's 5 Broertjes en zusjes geef je zo wat extra aandacht

Broertjes en zusjes geef je zo wat extra aandacht

Met een kleintje op komst is het niet alleen voor jou spannend maar ook voor grotere broers en zussen. Kinderen schikken zich gemakkelijk maar toch merken ze dat er iets te gebeuren staat. Ze wat extra aandacht geven voor de bevalling of net daarna, en je als gezinnetje even terugtrekken is dan een goed idee. Zo kun je je ze laten merken dat ze nog steeds heel belangrijk voor je zijn, ook als er een baby bij komt.

Locaties waar de kinderen zich in kunnen leven, zijn altijd een goed plan. Als ze deze ervaring koppelen aan de nieuwe baby, heeft die gelijk een speciaal plekje in hun hart. En eerlijk is eerlijk, hier wordt jij stiekem ook heel blij van.

Slapen als een Baby Draak

Niets liever wil jouw kleine draak nu bij je zijn. En dat kan in dit enorme draken ei. In het ei is namelijk een speciaal op maat gemaakt matras van 2×2 meter waar je samen met je kindje(s) kunt slapen. Het ei is geschikt voor kinderen tot ongeveer 6 jaar oud en leuk om naar toe te gaan voor de baby er is. Zo geniet even van helemaal jullie-time. Ga overdag samen shoppen voor een cadeautje voor de baby dan is het feest helemaal compleet.

Slapen als Sam de Branweerman

Kleine kinderen kunnen zich helemaal inleven in kinderseries en verhaaltjes. Vind jouw kleintje de brandweer en politie wel heel spannend, dan is slapen in een echte brandweerman een feestje. In de brandweerwagen op de kindercamping Jan Klaassen Dromenland kunnen ze zelfs achter het stuur in de cabine. Hoe stoer is dat. Zorg dus dat je op tijd je camera uit je handtas pakt.

Helikopter, helikopter … 

Waarschijnlijk staat dit nachtje zelfs op de bucketlist van papa. Slapen in een echte helikopter. En als je de VR-bril opzet en achter de stuurknuppel gaat zitten, lijkt het echt alsof je vliegt. Pak de tassen maar in!

Candy sweet

Of ze kunnen slapen? De kamers in deze voormalige stadsbakkerij direct achter het nostalgische snoepwinkeltje. Ze zijn verschillend ingericht en vernoemd naar een Hanzestad. De bakkerij heeft in totaal negen hotelkamers en een familie-appartement dat geschikt is voor 6 personen. In Deventer kun je genieten van het prachtige, authentieke centrum met prachtige gebouwen en leuke winkels. Of ga je voor de oude straatjes en het Speelgoedmuseum?

Sfeervol romantisch 

Even geen werk en geen laptoptas maar samen romantisch weg. En wel in een echte originele Oostenrijkse treinwagon zodat je kids ook de tijd van hun leven hebben. Droom jij je in de rol van “Sissi” heeft je kroost het idee dat de trein elk moment weg kan rijden. De treinwagon staat namelijk op een echte rails maar wel gewoon in Nederland. En het perron is jullie terras. In de treinwagon is een douche, toilet en een compleet keukentje met koelkast. De gezellige zithoek heeft een tv en er is in totaal plaats voor 6 personen. Niet onbelangrijk is dat de wagon wordt verwarmd door centrale verwarming waardoor het er ook in de herfst heerlijk toeven is.

Babynamen Tips

Hieronder vind je diverse handige tips voor het kiezen van een babynaam:

 1. Het vinden van een babynaam kan even duren. Begin dus op tijd.
 2. Kies een babynaam op basis van bijvoorbeeld geloof of emotionele redenen.
 3. Denk aan de uitspraak en de spelling.
 4. Let op met initialen; deze kunnen tot rare afkortingen leiden.
 5. Gaan de voornaam en achternaam samen?
 6. Voorkom kinderachtige namen.

Zwanger? Hoe vertel je het…

Iedere zwangerschap is weer een speciale gebeurtenis die je graag wilt delen met iedereen, maar hoe doe je dit op een originele en opvallende manier?

Populaire Babynamen

Top jongensnamen

 1. Noah
 2. Sem
 3. Liam
 4. Lucas
 5. Daan

Top meisjesnamen

 1. Emma
 2. Julia
 3. Mila
 4. Tess
 5. Sophie

Bekijk de hele babynamen top 10