Home 5 Zonder categorie 5 De babykamer verkoelen met de mobiele airco 9000 BTU

De babykamer verkoelen met de mobiele airco 9000 BTU

Is er een kleine op komst en kun je niet wachten om de babykamer te kunnen gebruiken? Je kindje voeden, verschonen op de commode en laten slapen in de wieg. Allemaal bijzondere momenten waar je van geniet en die je mag gaan koesteren.

Om je baby zo goed mogelijk te verzorgen, is het belangrijk dat alles in de babykamer en in de rest van het huis goed op orde is. Een van die factoren is de temperatuur in huis. Loopt die tijdens warme zomerdagen hoog op, reguleer de warmte in huis dan met een mobiele airco 9000 BTU. In deze blog lees je hoe de mobiele airco bijdraagt aan meer comfort voor jou en je kindje.

Bereik de perfecte temperaturen met de mobiele airco 9000 BTU

Ben je midden in de zomer bevallen en dient het warme weer zich aan? Dan wil je het voor jezelf en je pasgeboren kindje gemakkelijker maken door de hoge temperaturen buiten de deur te houden. Met de mobiele airco 9000 BTU zorg je er eenvoudig voor dat de warmte in huis wordt omgezet in koude lucht. Je kunt precies instellen welke temperatuur je wilt bereiken met het gebruik van de airco, zodat het voor de baby niet te veel afkoelt. Je krijgt een ideale temperatuur dankzij de mobiele airco 9000 BTU en je kindje kan heerlijk slapen. Niet alleen een fijne temperatuur, maar ook het eentonige geluid van de mobiele airco kan de baby lekker in slaap brengen.

Afhankelijk van de grootte in huis die je moet laten afkoelen, bepaal je het koelvermogen van de mobiele airco. Is de mobiele airco 9000 BTU te klein van vermogen, dan kun je ook gaan voor een mobiele airco 12000 BTU. Per kubieke meter heeft een mobiele airco ongeveer 100 tot 135 BTU nodig, dus met de afmetingen die je hebt, bereken je eenvoudig welk type mobiele airco je nodig hebt.

De veelzijdigheid van de mobiele airco

Terwijl je de baby verzorgt, zul je in diverse ruimtes in huis komen. Je eigen slaapkamer, de babykamer of de woonkamer, net maar waar de baby het liefst is. Zijn deze ruimtes tijdens een warme zomer te warm, dan kun je de mobiele airco 9000 BTU probleemloos meenemen. Het model is compact en de wieltjes maken het je gemakkelijk om de airco te verplaatsen.

Niet alleen is de mobiele airco 9000 BTU van nut om ruimtes te verkoelen. Ook op koudere dagen schakel je de mobiele airco in die dan dienst doet als verwarmingssysteem. Je kunt de airco het hele jaar door gebruiken en ervoor zorgen dat je kindje in de perfecte temperaturen vertoeft. Bovendien zorgt het filtersysteem in de mobiele airco 9000 BTU de lucht binnenshuis, waardoor de lucht schoner wordt.

Bestel de mobiele airco 9000 BTU voor je baby

Wil jij het zo comfortabel mogelijk maken voor je pasgeboren baby? Maak gebruik van de mobiele airco 9000 BTU om de temperatuur in huis optimaal te krijgen. Voor een mobiele airco met slang kijk je op mobiele-airco.nl vind je uitvoeringen in hoge kwaliteit en kun je eenvoudig bepalen welke mobiele airco het best past voor in de babykamer.

Babynamen Tips

Hieronder vind je diverse handige tips voor het kiezen van een babynaam:

 1. Het vinden van een babynaam kan even duren. Begin dus op tijd.
 2. Kies een babynaam op basis van bijvoorbeeld geloof of emotionele redenen.
 3. Denk aan de uitspraak en de spelling.
 4. Let op met initialen; deze kunnen tot rare afkortingen leiden.
 5. Gaan de voornaam en achternaam samen?
 6. Voorkom kinderachtige namen.

Zwanger? Hoe vertel je het…

Iedere zwangerschap is weer een speciale gebeurtenis die je graag wilt delen met iedereen, maar hoe doe je dit op een originele en opvallende manier?

Populaire Babynamen

Top jongensnamen

 1. Noah
 2. Sem
 3. Liam
 4. Lucas
 5. Daan

Top meisjesnamen

 1. Emma
 2. Julia
 3. Mila
 4. Tess
 5. Sophie

Bekijk de hele babynamen top 10