Home 5 Algemeen 5 Foto’s van de mooiste momenten in je leven

Foto’s van de mooiste momenten in je leven

Wat is het bijzonder om zwanger te zijn. Het is bijna niet te bevatten dat er binnen in het lichaam van een vrouw een heel nieuw mens groeit. Natuurlijk ben je nieuwsgierig hoe dat wezentje er uit zal zien, hoe het zich gaat ontwikkelen en wat dat in jullie leven gaat betekenen. Maar geniet ook vooral van deze periode, van hoe jouw lichaam verandert en zich helemaal aanpast aan wat je kindje nodig heeft. 

Natuurlijk wil je alles goed voorbereiden en ga je op zoek naar mooie spullen en kleertjes voor je kleintje. Wat heb je eigenlijk allemaal nodig en waar gaat de kleine slapen? Hoe richt je een babykamer in? Alles staat in het teken van de toekomstige baby. Maar jullie zijn er ook nog.

Misschien is dit wel hét moment om er nog eens op uit te trekken met vrienden of  familie. Nu kun je nog gaan en staan waar je wilt zonder rekening te hoeven houden met slaapjes en voedingen. Vier het leven met de mensen om je heen en laat het vastleggen door een professionele fotograaf. Dan heeft iedereen straks een mooie tastbare herinnering aan deze bijzondere dag. Een Familie fotoshoot  met een professionele fotograaf is een uitje op zich. De familiefotograaf past zijn werkwijze aan jullie wensen aan. Wat voor soort foto’s willen jullie en wat is een locatie en een activiteit die bij jullie past? Natuurlijk kan het ook als je baby al geboren is, dan hoort hij meteen helemaal bij de familie.

Het is ook heel mooi om juist deze bijzondere periode in je leven door een fotograaf in beeld te laten brengen. Na de geboorte van jullie kind staat het leven op zijn kop. Alles verandert, je hebt het super druk en ieders aandacht gaat nu uit naar de baby. Logisch en helemaal goed, je kan er zelf ook geen genoeg van krijgen. Maar wat is dan mooi dat je die hele intieme en tedere foto’s hebt laten maken tijdens de zwangerschapsfotoshoot . Als je die bekijkt weet je weer hoe het voelde toen je zwanger was. En besef je hoe bijzonder die tijd van je zwangerschap was toen jullie kindje nog helemaal alleen van jullie was.

Trouwen?

Misschien is het nu voor jullie ook het moment om elkaar officieel het ja-woord te geven. Trouwen met een dikke buik was ooit een schande, maar geeft nu juist een heel speciale extra glans aan die mooiste dag van je leven. Natuurlijk zien jullie er op die dag fantastisch uit. Er gebeurt zoveel die dag en de emoties lopen soms hoog op. Hoe fijn is het dan dat een trouwfotograaf daar de plaatjes van maakt? Zodat jullie daar later in alle rust op terug kunnen kijken. En opnieuw beseffen hoe gelukkig jullie met elkaar zijn en hoe mooi het was om dat te vieren.

Babynamen Tips

Hieronder vind je diverse handige tips voor het kiezen van een babynaam:

 1. Het vinden van een babynaam kan even duren. Begin dus op tijd.
 2. Kies een babynaam op basis van bijvoorbeeld geloof of emotionele redenen.
 3. Denk aan de uitspraak en de spelling.
 4. Let op met initialen; deze kunnen tot rare afkortingen leiden.
 5. Gaan de voornaam en achternaam samen?
 6. Voorkom kinderachtige namen.

Zwanger? Hoe vertel je het…

Iedere zwangerschap is weer een speciale gebeurtenis die je graag wilt delen met iedereen, maar hoe doe je dit op een originele en opvallende manier?

Populaire Babynamen

Top jongensnamen

 1. Noah
 2. Sem
 3. Liam
 4. Lucas
 5. Daan

Top meisjesnamen

 1. Emma
 2. Julia
 3. Mila
 4. Tess
 5. Sophie

Bekijk de hele babynamen top 10