Home 5 Trends 5 Het goede nieuws breng je met geboortestickers

Het goede nieuws breng je met geboortestickers

Is het bijna zover dat jullie kindje wordt geboren? Je kunt niet wachten om je zoontje of dochtertje straks in de armen te sluiten en aan de wereld kenbaar te maken dat het is geboren. Hoe je dat het leukst doet? Met een unieke geboortesticker op je venster. Zo ziet iedere voorbijganger dat er een nieuwe bewoner in jullie huis is gekomen.

In deze blog ontdek je welke geboortestickers je kunt bestellen en hoe je die eenvoudig op je raam plakt. Met een uniek en eigen ontwerp introduceer je de naam van je nieuwe kindje aan de wereld.

Leuke ontwerpen waarmee je je geboortesticker uitkiest

Wil je een geboortesticker aan het raam plakken, dan kun je kiezen uit leuke ontwerpen. Met verschillende teksten die de geboorte van de kleine aankondigen, de geboortedatum en uiteraard de babynaam. Daarnaast leuken de dieren en figuren het ontwerp op en kies je voor een geboortesticker die bij jullie past.

Kies vervolgens voor een leuke kleur om de geboortesticker mee af te maken. Ga je voor blauw of roze of wil je juist een totaal andere kleur, dat is allemaal mogelijk. Met de verschillende opties kun je alle kanten op voor een unieke geboortesticker die je op je raam plakt.

De opties voor de geboortesticker

Niet alleen het raam is een geschikte plek voor de geboortesticker. Je kunt ze ook op een van de wanden in de babykamer plakken. Zo heb je een blijvend ontwerp die prachtig staat boven de wieg van je kindje. Met een gepersonaliseerd ontwerp maak je van de babykamer een unieke kamer.

De geboortestickers die je op het raam plakt en waarmee je de geboorte van je kindje kenbaar maakt, kun je zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant bevestigen. Je kunt ervoor kiezen om de geboortesticker naar buiten te richten, zodat voorbijgangers de boodschap kunnen lezen. Uiteraard kan het ook andersom en kun je van binnenuit zien wat er op de geboortesticker staat.

Het mooie van de geboortestickers is dat ze geschikt zijn voor alle vlakke ondergronden, dus je kunt ze eenvoudig en heel strak aanbrengen. Wil je ze weer verwijderen, dan laten ze geen lijmsporen achter. En plak je de geboortesticker aan de buitenkant van het raam, dan zal de regen geen impact hebben op de kwaliteit. De stickers zijn namelijk goed bestand tegen vocht en ook tegen zonlicht. Ze zullen dus niet vervagen of verkleuren onder de felle zon.

De afwerking van de geboortestickers is erg strak en afhankelijk van contouren en openingen in de geboortestickers zie je geen witte randen die het ontwerp verhinderen. Dus je hebt een super strakke geboortesticker waarmee je trots aan de buitenwereld laat zien dat jullie baby’tje is geboren.

Bestel een geboortesticker voor de introductie van jouw kindje

Wil jij de geboortesticker bij jou op het venster? Bekijk dan de leuke ontwerpen en bepaal met welke je het goede nieuws naar buiten wilt brengen. Je past eenvoudig de stijl aan door een kleur te selecteren en voor je het weet hangt de geboortesticker bij jou in huis.

 

Babynamen Tips

Hieronder vind je diverse handige tips voor het kiezen van een babynaam:

 1. Het vinden van een babynaam kan even duren. Begin dus op tijd.
 2. Kies een babynaam op basis van bijvoorbeeld geloof of emotionele redenen.
 3. Denk aan de uitspraak en de spelling.
 4. Let op met initialen; deze kunnen tot rare afkortingen leiden.
 5. Gaan de voornaam en achternaam samen?
 6. Voorkom kinderachtige namen.

Zwanger? Hoe vertel je het…

Iedere zwangerschap is weer een speciale gebeurtenis die je graag wilt delen met iedereen, maar hoe doe je dit op een originele en opvallende manier?

Populaire Babynamen

Top jongensnamen

 1. Noah
 2. Sem
 3. Liam
 4. Lucas
 5. Daan

Top meisjesnamen

 1. Emma
 2. Julia
 3. Mila
 4. Tess
 5. Sophie

Bekijk de hele babynamen top 10