Home 5 Zonder categorie 5 Van onder tot boven de juiste look

Van onder tot boven de juiste look

Voelt een simpel bezoek aan de bloedbank, de supermarkt of andere publieke ruimtes die nog open zijn tijdens corona voor u ook als een fantastisch avontuurlijk uitje waarvoor u uzelf helemaal wilt opmaken, van top tot teen? Onlangs een bezoek gebracht aan de bloedbank. Goh, er waren mensen die het geweldig vonden om er weer even uit te kunnen, gezelligheid, weer even de mogelijkheid te hebben om met een onbekend iemand een babbeltje en een glimlach te delen.

De juiste look voor de juiste gelegenheid;

Wat voor tas moet ik dan meenemen naar een dergelijk event? Wat als ik straks weer fulltime naar kantoor mag? Een winkel of boodschappentas lijkt ook zo goedkoop en alsof ik onderweg naar de supermarkt ben. Ben een kantoormiep en draag iedere dag een net pak, daar hoort toch op zijn minst een mooie Castelijn en beerens aktetas bij.

Bent u tegenwoordig ook veel buiten aan het sporten of thuis voor de buis met een YouTube workout ervoor? Wat moet je anders he… Sportverenigingen liggen stil, groepssport is niet mogelijk tenzij je onderdeel van hetzelfde gezin bent. Hoe doe ik dat straks als we weer volop mogen sporten, overal in Nederland? Heb ik nog de juiste outfit hiervoor? Het is alweer zo lang geleden dat er gesport mocht worden bij de basicfit of andere sportcentra. Pas ik überhaupt nog wel in mijn sportbh?

De lockdown zorgt voor een nieuwe kijk op je outlook;

Iedereen die constant thuiszit en dicht op elkaar zonder enige privacy of ruimte. Wat een stress levert dit op zeg. Uw privé en werk op dezelfde locatie tezamen met uw kids die er nog omheen en tussendoor rennen. Wat kan het mooie momenten opleveren, nu u steeds meer en dichterbij uw hele familie bent en dingen kunt delen als nooit tevoren. De intimiteit neemt toe als nooit tevoren. Door meer tijd aan je liefde te kunnen besteden en privé er meer ruimte voor hebt zal dit volgend jaar voor de nodige babys zorgen. Of bent u reeds zwanger en kunt u dit nu dankzij lockdown nog meer delen met uw naaste en gezin. Meer aandacht en tijd aan uw kind besteden doordat u minder onderweg bent. Dan kan een juiste Anita Maternity bh of slip wel van te pas komen! Meer comfort en jezelf prettiger voelen leven dankzij de juiste outfit van top tot teen.

Babynamen Tips

Hieronder vind je diverse handige tips voor het kiezen van een babynaam:

 1. Het vinden van een babynaam kan even duren. Begin dus op tijd.
 2. Kies een babynaam op basis van bijvoorbeeld geloof of emotionele redenen.
 3. Denk aan de uitspraak en de spelling.
 4. Let op met initialen; deze kunnen tot rare afkortingen leiden.
 5. Gaan de voornaam en achternaam samen?
 6. Voorkom kinderachtige namen.

Zwanger? Hoe vertel je het…

Iedere zwangerschap is weer een speciale gebeurtenis die je graag wilt delen met iedereen, maar hoe doe je dit op een originele en opvallende manier?

Populaire Babynamen

Top jongensnamen

 1. Noah
 2. Sem
 3. Liam
 4. Lucas
 5. Daan

Top meisjesnamen

 1. Emma
 2. Julia
 3. Mila
 4. Tess
 5. Sophie

Bekijk de hele babynamen top 10