Home 5 Baby's 5 Unieke cadeau-ideeën voor een babyshower

Unieke cadeau-ideeën voor een babyshower

Babyshowers worden tegenwoordig steeds populairder. Een babyshower is een leuke manier om te vieren dat er een baby onderweg is en dat iemand van jouw vrienden of familie papa of mama wordt. Het is een geweldige gelegenheid voor vrienden en familie om samen te komen en de aanstaande ouders in het zonnetje te zetten met leuke cadeautjes en aandacht.

Cadeaus geven is een belangrijk onderdeel van elke babyshower. Cadeaus die handig zijn bij de verzorging van de baby komen meestal goed van pas. Een cadeau voor de aanstaande ouders is natuurlijk niet verplicht, maar het wordt meestal wel gewaardeerd. Zo kun je ze even extra in het zonnetje zetten.

Een gepersonaliseerd cadeau is een goed idee voor aanstaande ouders. Je kunt een mooie zwangerschapsfoto inlijsten, een speciale boodschap op  een wandtegeltje laten drukken of een bucketlist boek kopen voor de aanstaande moeder.

 

Hier zijn een paar andere cadeau-ideeën voor een babyshower:

 • Speelgoed voor de baby: er zijn tal van cadeau-ideeën om uit te kiezen, zoals gepersonaliseerde knuffels met een naam, van mega knuffelbeer tot knuffelkonijnen, maar YourSurprise heeft ook houten speelgoed met naam.
 • Accessoires om de babykamer te versieren: de kans is groot dat de babykamer nog niet helemaal af is. Je kunt een leuke muursticker met naam cadeau geven, die de aanstaande ouders op de muur kunnen plakken met de naam van de baby. Ander leuke cadeaus voor in de babykamer zijn gepersonaliseerde lakens en dekens voor in het wiegje of de box. En wat dacht je van een kinderstoel? Die zou perfect in de babykamer passen;
 • Babykleding: kleding is altijd handig en wordt altijd gewaardeerd. Je kunt kiezen uit verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld een slabbetje met zijn of haar naam erop of een rompertje met tekst. Leuk idee: je kunt een cadeaumand samenstellen met verschillende kledingstukken en accessoires voor elk seizoen of met de maanden van het jaar erop.
 • Gepersonaliseerde babyboeken: een pasgeboren baby kan natuurlijk nog niet lezen, maar dit is een geweldig cadeau voor de ouders of voor als de baby wat ouder is en toe is aan verhaaltjes voor het slapen gaan. Door de naam van de pasgeboren baby toe te voegen, speelt hij/zij de hoofdrol in de persoonlijke boekjes.

Een babyshower is ook een goede gelegenheid om de toekomstige ouders het beste te wensen. Vergeet hen daarom dus niet als je een kraamcadeautje gaat kopen. Misschien is iets zoets een idee? Zoals een lekkere cadeaubox met chocolade bonbons? Of kies een fles champagne inclusief glazen met hun naam erop gegraveerd, zodat ze kunnen proosten na de geboorte. Bij YourSurprise, een webwinkel gespecialiseerd in gepersonaliseerde cadeaus, vind je de leukste baby cadeaus en cadeaus voor de aanstaande ouders: cadeau voor haar en cadeau voor hem!

Een babyshower is een bijzondere en spannende gebeurtenis, een echt mijlpaal voor aanstaande ouders. Verras ze daarom met een uniek cadeau waar echt aandacht en tijd in zit, om ze zo te laten zien hoe blij je voor ze bent!

 

Babynamen Tips

Hieronder vind je diverse handige tips voor het kiezen van een babynaam:

 1. Het vinden van een babynaam kan even duren. Begin dus op tijd.
 2. Kies een babynaam op basis van bijvoorbeeld geloof of emotionele redenen.
 3. Denk aan de uitspraak en de spelling.
 4. Let op met initialen; deze kunnen tot rare afkortingen leiden.
 5. Gaan de voornaam en achternaam samen?
 6. Voorkom kinderachtige namen.

Zwanger? Hoe vertel je het…

Iedere zwangerschap is weer een speciale gebeurtenis die je graag wilt delen met iedereen, maar hoe doe je dit op een originele en opvallende manier?

Populaire Babynamen

Top jongensnamen

 1. Noah
 2. Sem
 3. Liam
 4. Lucas
 5. Daan

Top meisjesnamen

 1. Emma
 2. Julia
 3. Mila
 4. Tess
 5. Sophie

Bekijk de hele babynamen top 10